Over ons

De Snackhut is een snackwagen die u kunt boeken op de door u gewenste locatie. Deze rijdende patatwagen/patatkraam verzorgt snacks en friet in Overijssel en Salland.

Een foodtruck huren in Twente of de Achterhoek? Dat kan! De Snackhut komt op bijvoorbeeld buurtfeesten, verjaardagspartijtjes, kinderfeesten of op andere gelegenheden.

In januari 2019 is De Snackhut opgericht door Freddy Vogel uit Markelo, Overijssel. Freddy: “Het is altijd mijn droom geweest om een eigen mobiele snackkar te hebben en om mensen blij te maken met heerlijke friet en snacks op locatie. Ik heb vaak met plezier achter het frituur gestaan en dacht regelmatig aan hoe het zou zijn om voor mezelf te beginnen. Nu eindelijk is het zover, ik heb er ongelooflijk veel zin in!” Freddy werkt naast De Snackhut parttime voor een middelbare school in Raalte en is getrouwd met Laura. Zij hebben samen twee kinderen (zoon Jordi en dochter Eline).

Snackwagen in Twente huren? Boek De Snackhut Markelo, Twente! Gegarandeerd feest. Heerlijke friet en snacks op feesten en partijen? Deze foodtruck zorgt gegarandeerd voor een geslaagd feest.

Waar staat De Snackhut voor?

De Snackhut staat voor kwaliteit en voor plezier. Freddy: ” Ik koop producten in van A kwaliteit en zorg dat er met hygiëne gewerkt wordt. Ik wil graag mensen een glimlach op hun gezicht bezorgen tijdens feesten en evenementen!

Waar kun je De Snackhut voor boeken?

Het voordeel van een mobiele snackwagen is, dat deze op verschillende locaties kan staan. Van Twente tot de Achterhoek en van Salland tot de Veluwe. De Snackhut kan worden geboekt voor allerlei feestjes (denk aan een buurtfeest, schoolfeest, kinderfeest, housewarming party, verjaardag, bruiloft, jubileum etc.). Ook kunnen bedrijven hun personeel verrassen door bijvoorbeeld op een vrijdagmiddag borrel De Snackhut in te huren. Daarnaast zal De Snackhut te vinden zijn op markten, festivals en andere evenementen. Benieuwd waar De Snackhut zoal staat? Houd de evenementen pagina én de Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Welke producten verkoopt De Snackhut zoal?

De bekende frietjes en verschillende snacks zoals de frikandel, kroket, bamischijf. Hier hoort natuurlijk een lekker sausje bij! Dit kan geserveerd worden met een broodje. Daarnaast op aanvraag, kan De Snackhut ook een broodje braadworst, broodje hamburger verzorgen. In het aanvraagformulier kan specifiek aangegeven wat de wensen zijn en dan wordt er spoedig contact opgenomen. Ook kan hier aan worden gegeven of er dieet wensen zijn  (allergieën, vegetarisch eten etc).

Bent u op zoek naar: